Yritys

Appsolute Solutions Finland Oy, tuttavallisemmin ASF, perustettiin vuonna 2018 kolmen innostuneen kaveruksen kesken. Alkuun lähdimme kehittämään mobiilisovelluksia erityisesti pk-toimijoille sekä teimme erilaisia digi-hankkeita. Vähitellen suuntasimme toimintaamme laajemmin liittyen digitalisaatioon sekä erilaisten prosessien ja liiketoiminnan kehittämiseen. Vuosi 2020 on historiallinen maailman laajuisesti ja meille avautui uusia liiketoimintamalleja. Rahoitusosaamisemme on kaukaa ja nyt asiakkaittemme pyynnöstä, olemme laajentaneet palveluitamme.

Tämä on meille rakas ja vakava harrastus. Teemme leipämme eteen paljon muutakin, mutta ASF on meille kanava auttaa asiakkaitamme ja toteuttaa itseämme ketterästi. Hyvä idea antaa lähtökohdat, yhdessä voimme rakentaa erilaisista paloista toimivan konseptin.

 

Keitä olemme?

 

Janne

Jannella on pitkä kokemus erityisesti huonekalualalta, projekteista ja myynnistä. Monialayrittäjänä ja multitaskaajana häneltä onnistuu uuden oppiminen salamannopeasti, ja uudet ideat Janne ottaa vastaan rohkeasti. Hänellä on myös uskomattoman laajat verkostot, johtuen pitkälti sosiaalisesta ja helposti lähestyttävästä luonteestaan ja siitä, että Janne huolehtii asiakkaistaan kokonaisvaltaisesti, ei vain ”bisneksenä”. Jannen saavutat: janne[at]appsolution.fi ja +358 50 567 0744.

 

 

Harri

Harri on piilohumanisti, joka on eksynyt teknologiaan ja digitaalisuuteen. Hänen sydäntään lähellä ovat oppiminen ja ihmisten välinen vuorovaikutus, ja tämä näkyy kiinnostuksena prosessien kehittämiseen ja yhdessä tekemiseen. Siinä missä Janne innostuu ja puskee eteenpäin, Harri kysyy ensin ”Mihin?” ja ”Miksi?”. Toisiaan täydentävä majakka ja perävaunu -työpari siis. Harrin saat kiinni harri[at]appsolution.fi ja +358 44 5020 679.

 

Jokeri

Meillä on takataskussamme verkosto eri alan asiantuntijoita ja olemme nimenneet tämän kolmannen työntekijämme Jokeriksi. Tätä korttia käytämme aina tarvittaessa. Jokeripelaajiamme ovat mm.

  • Petteri, vuorovaikutuksen ammattivalmentaja, joka myös pystyy koutsaamaan useissa asioissa eri aloilla
  • Mika on myynnin ammattilainen, joka osaa tuoda esiin nykypäivän onnistumisen elementit
  • Tanja tuo huippu-urheilun kautta oman osaamisensa yrityksen ja julkisen sektorin kuorman kestämiseen ja tavoitteisiin pääsemiseen.

Lisäksi verkostoissamme on useita muita oman alansa ammattilaisia, joiden kanssa olemme tehneet pitkään yhteistyötä.