Referenssit

Olemme työskennelleet monenlaisten  ja -alaisten asioiden parissa. Alla on listattuna muutamia esimerkkejä, jotka ehkä havainnollistavat toimintaamme.

 

Kokeilun paikka

Olemme toteuttaneet useita kehittämishankkeita Valtioneuvoston kanslian rahoittamassa Kokeilunpaikka -kokonaisuudessa. Hankkeiden teemat ovat laidasta laitaan, mm. kiertotalous, tekoäly, terveyden edistäminen, sosiaali- ja terveyspalvelut. Katso lisää: www.kokeilunpaikka.fi

 

Lahden Muuttoexpertit oy

Toteutamme yhdessä yrityksen kanssa kehittämishanketta, jonka tavoitteena on laajentaa palvelukonseptia hankalina korona-aikoina. Haimme ja saimme tähän rahoitusta ELY-keskukselta sekä esiselvitys- että kehittämishankkeelle.

 

A-Puu Oy

Autamme A-Puu Oy:tä kehittämään liiketoimintaansa: yrityksellä on laadukas tuoteperhe ja vankka maine kotimaisena toimijana, ja uskomme, että potentiaalia olisi myös ulkomaan markkinoille.

 

Lahden kaupunki, sivistyspalvelut

Autoimme alueen opettajia seudullisen tutoropettajatoiminnan puitteissa kehittämään osaamistaan ja sen arviointia osaamismerkkien avulla ja toteutimme myös käytännön digitaalista työkalukoulutusta.

 

LAB-ammattikorkeakoulu

Digikoulutusta hankkeiden puitteissa, mm. Pysytään pinnalla -hanke: https://lab.fi/fi/projekti/pysytaan-pinnalla

 

Päijät-Hämeen urheiluakatemia

Verkkopalvelun tarjouspyynnön valmistelu Urheilijan urapolku -palveluun: https://urheilijanurapolku.fi/

 

Smart&Lean

Lukuisia yhteistyöprojekteja ja erilaisia ketteriä kokeiluja. Katso lisää: https://smartlean.fi/

 

Lisäksi monia, monia muita… Kysy tarkemmin tekemisistämme meiltä!