Referenssit

Olemme työskennelleet monenlaisten  ja -alaisten asioiden parissa. Alla on listattuna muutamia esimerkkejä, jotka ehkä havainnollistavat toimintaamme.

 

Kokeilun paikka

Olemme toteuttaneet useita kehittämishankkeita Valtioneuvoston kanslian rahoittamassa Kokeilunpaikka -kokonaisuudessa. Hankkeiden teemat ovat laidasta laitaan, mm. kiertotalous, tekoäly, terveyden edistäminen, sosiaali- ja terveyspalvelut. Katso lisää: www.kokeilunpaikka.fi

 

Lahden Muuttoexpertit oy

Toteutamme yhdessä yrityksen kanssa kehittämishanketta, jonka tavoitteena on laajentaa palvelukonseptia hankalina korona-aikoina. Haimme ja saimme tähän rahoitusta ELY-keskukselta sekä esiselvitys- että kehittämishankkeelle.

 

A-Puu Oy

Autamme A-Puu Oy:tä kehittämään liiketoimintaansa: yrityksellä on laadukas tuoteperhe ja vankka maine kotimaisena toimijana, ja uskomme, että potentiaalia olisi myös ulkomaan markkinoille.

 

Lahden kaupunki/sivistyspalvelut

Autoimme alueen opettajia seudullisen tutoropettajatoiminnan puitteissa kehittämään osaamistaan ja sen arviointia osaamismerkkien avulla ja toteutimme myös käytännön digitaalista työkalukoulutusta.

 

Lisäksi monia, monia muita… Kysy tarkemmin tekemisistämme meiltä!