Palvelut

Olemme lahtelainen, digitaalisiin palveluihin erikoistunut monialayritys. Autamme erityisesti pk-yrittäjiä parantamaan prosessejaan ja kannattavuuttaan. Rahoituspalveluissa olemme auttava asiantuntija niin mikro- kuin pk-yrityksille.

Sisältö ratkaisee. Pyrimme toiminnassamme koko ajan muistamaan tämän. Sisällöllä tarkoitamme konkreettista tekemistä ja tekemisen mitattavia tuloksia.

 

Myynnin kehittäminen

Myynti kuulostaa helpolta, mutta sitä se ei ole. Myynnissä on kyse mielikuvista, ja luottamuksesta siihen, että mielikuva toteutuu. Meillä on pitkä kokemus eri alojen myyntitoiminnasta ja tiedämme, mitä myynnin kehittämiseen tarvitaan. Kyse ei ole rakettitieteestä, vaan muutamasta yksinkertaisesta periaatteesta, joita vaan pitää sitkeästi toteuttaa. Autamme sinua tässä työssä.

 

Kehittämishankkeet -rahoitusmahdollisuudet

Autamme sinua kehittämään toimintaasi, olit sitten mikro-, pk- tai isompikin yrittäjä, tai julkisen tai kolmannen sektorin toimija. Löydämme kanssasi kehittämisen kohteet ja tavoitteet, ja haemme tarvittaessa rahoitusta. Meillä on kokemusta mm. Business Finlandin ja ELY-keskusten rahoituskiemuroista – olemme huomanneet, että pienellä yrittäjällä ei aina ole aikaa syventyä rahoituksen yksityiskohtiin. Näin sellainenkin rahoitus, johon yrityksellä olisi tarve ja oikeus, jää usein saamatta. Autamme tässä.

 

Digitaalisuus

Teknologia ei ole itseisarvo vaan väline. Toki hallitsemme monenlaiset ”härpäkkeet”, mutta emme mielellämme lähde ryntäämään ne edellä, vaikka se olisi kuinka helppoa ja kivaa. Haastavampi kysymys on, mitä digitalisuus sinun toiminnassasi tarkoittaa, ja mitä sillä tavoitellaan. Hyvin usein taustalla ovat inhimilliset tekijät ja ihmisten välinen toiminta, joita teknologia pahimmillaan sotkee entisestään. Tästä ”pelottelusta” huolimatta alla muutama termi, jotka ovat meille tuttuja, ja joiden avulla voimme helpottaa sinua pääsemään tavoitteisiisi:

  • Ryhmätyöskentely ja projektinhallinta verkossa: mm. Microsoftin ja Googlen työkalut, Trello, Padlet, Jira, nTask
  • Verkkokoukset ja webinaarit: MS Teams, Zoom, Skype, Google Meet ja Hangouts
  • Sisällön yhteistuottaminen ja jakaminen: Microsoftin O365, Google Drive, wiki

Pyrimme erityisesti auttamaan yrityksiä ja yhteisöjä, joilla ei ole varaa investoida kalliisiin järjestelmiin, mutta jotka voivat hyötyä ilmaisista tai edullisista järjestelmistä.

 

Prosessit

Prosessit kuulostaa hienolta termiltä, mutta loppujen lopuksi kyse on maalaisjärjestä. Tehdään asioita paremmin, tehokkaammin ja keskittyen olennaiseen. Mietitään tarkkaan mitä tavoitellaan. Viestitään ja sovitaan työnjako. Pysytään sovitussa ja mitataan onnistumista. Korjataan tarvittaessa. Autamme sinua tässä kaikessa, aina perusmäärittelyistä sähköisiin työkaluihin. Yksinkertainen on kaunista ja toimii tässäkin.