AppSolution: keskeiset arvot

Mobiilisovelluksia jalat maassa

Olet ehkä miettinyt mobiilisovelluksia. Mitä hyötyä sellaisesta olisi? Miten se tehdään? Paljonko se maksaa? Älä huolehdi, me autamme. Saat yhdestä luukusta yrityksellesi tai yhteisöllesi sopivan ratkaisun. Teemme selkeitä, yksinkertaisia, käyttökelpoisia ja kestäviä mobiilisovelluksia ilman turhaa kikkailua.

Välitöntä lisäarvoa

Omaa mobiilisovellusta – appia – ei kannata tehdä vain sen itsensä vuoksi. Se tehdään, jotta asiakkaasi hyötyvät ja sovellus tuottaa yrityksellesi lisäarvoa. Haluamme tehdä sovelluksia joissa on järkeä.

Kumppanuuden kautta

Ydinajatuksemme on luoda mobiilisovelluksia ja niihin liittyviä digitaalisia kokonaisuuksia yhdessä kumppanimme kanssa, sama lehmä ojassa. Haluatko sinäkin olla kumppanimme? Mitä enemmän sinä menestyt ja mitä tyytyväisempi olet, sitä tyytyväisempiä mekin olemme.

AppSolution Tiimi

Janne Flyktman

Asiakkuudet, liiketoiminnan

edistäminen, myynti ja hallinto

Janne on pitkän linjan ammattilainen, jolla on vankka kokemus myynnistä ja lisäarvon tuottamisesta asiakkaalle. Janne katsoo kokonaisuutta, ei ainoastaan mobiilisovelluksia – hän tekee kaikkensa sen eteen, että asiakkaanamme sinä saat selkeä hyötyä. Ota arkailematta yhteyttä, niin jutellaan lisää! Se ei maksa mitään.

Mahyar Mohammadi

Tekninen suunnittelu

ja toteutus

Mahyar on monipuolinen ammattilainen, ei ainoastaan kovan tason koodaaja, vaan hän huomioi mobiilisovellusten kokonaistoimivuuden ideasta valmiiseen kuvakkeeseen puhelimen näytöllä. Hän ei arastele oppia ja kokeilla uutta, mutta osaa myös pitää jalat sopivasti maassa.

Harri Kuusela

Käyttöliittymät

ja käytettävyys

Harri katsoo mobiilisovellusta käyttäjän näkökulmasta: mitä hyötyä tästä on minulle? Mitä minun pitäisi seuraavaksi tehdä? Miten sovellus muuttuu ja kehittyy vastaamaan käyttäjän tarpeita – ja samalla tuoden selkeää lisäarvoa omistajalleen?

janne@appsolution.fi

+358 50 567 0744

mahyar@appsolution.fi

+358 44 984 7633

harri@appsolution.fi

+358 44 5020 679

Tarvittaessa hyödynnämme myös kumppaneitamme ja alihankkijoita, jotta saamme sinulle parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun.