Mobiilisovellusten suunnittelu ja rakentaminen

Suunnittelemme ja rakennamme mobiilisovelluksia yrityksesi tarpeiden ja kohderyhmäsi mukaan. Kuuntelemme sinua tarkasti, mutta myös ehdotamme jotain muuta, jos siltä tuntuu: kehitys kehittyy vauhdilla, ja joskus mukana pysyminen - ja varsinkin edelläkävijyys - vaatii rohkeita liikkeitä. Olemme apunasi ja tukenasi koko matkan ajan; jalat maassa, pää sopivasti pilvissä.
Osaamista meiltä löytyy Android- ja iOS -maailmoista sekä erilaisista taustajärjestelmistä ja niiden integroinnista. Lisäksi keskitymme vahvasti sovellusten käytettävyyteen ja sitä kautta käyttäjäkokemukseen. Myös palvelukokemuksen suunnittelu on “designia” siinä missä visuaalinen ja tekninen suunnittelu.

Mobiilisovellusten kehittäminen

Mobiilisovellus ei ole koskaan valmis. Jotta käyttäjät eivät poistaisi kuvaketta puhelimestaan ja jotta se hyötyisivät sovelluksesta joka päivä, täytyy sitä päivitettävä jatkuvasti: jotain vanhaa pois, jotain uutta tilalle. Suunnittelemme kanssasi sovelluksen elinkaaren ja olemme mukanasi koko matkan. Onko sinulla jo mobiilisovellus, mutta se kaipaisi uudistusta? Myös tässä asiassa autamme mielellämme.

Tuki ja ylläpito

Emme jätä sinua yksin! Vaikka tekniikka kehittyy, haasteita ja ongelmia tulee ennemmin tai myöhemmin. Me autamme. Ja jo suunnitteluvaiheessa mietimme yhdessä kanssasi sovelluksen julkaisua pidemmälle: miten jatkuva ylläpito ja ja sovelluksen elinkaari hallitaan? Miten reagoidaan toimintaympäristön muutoksiin?

Liiketoiminnan kehittäminen

Pelkkä mobiilisovellus ei välttämättä kehitä liiketoimintaasi. Sovelluksen on hyvä olla osa isompaa kokonaisuutta, osa yrityksesi ja sen koko toiminnan digitalisaatiota. Mitä muita sähköisiä työkaluja ja kanavia käytät, ja miten mobiilisovellukset suhteutuvat niihin? Mistä saat lisäarvoa, ja mikä on turhaa? Haluamme katsoa tätä kokonaisuutta, emmekä vain myydä irrallista sovellusta, josta ei olisi sinulle kuitenkaan hyötyä.

Innovaatioseteli

Onko sinulla tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia, ja jonka toteuttamiseen tarvitset ulkopuolista osaamista? Liittyykö ideaan digitaalisuus ja mobiilimaailma? Innovatioseteli auttaa yrityksesi rahoituksessa. Kysy lisää niin katsotaan yhdessä mitä voimme tehdä!