AppSolution: keskeiset arvot

Mobiilisovelluksia jalat maassa

Olet ehkä miettinyt mobiilisovelluksia. Mitä hyötyä sellaisesta olisi? Miten se tehdään? Paljonko se maksaa? Älä huolehdi, me autamme. Saat yhdestä luukusta yrityksellesi tai yhteisöllesi sopivan ratkaisun. Teemme selkeitä, yksinkertaisia, käyttökelpoisia ja kestäviä mobiilisovelluksia ilman turhaa kikkailua.

Välitöntä lisäarvoa

Omaa mobiilisovellusta – appia – ei kannata tehdä vain sen itsensä vuoksi. Se tehdään, jotta asiakkaasi hyötyvät ja sovellus tuottaa yrityksellesi lisäarvoa. Haluamme tehdä sovelluksia joissa on järkeä.

Kumppanuuden kautta

Ydinajatuksemme on luoda mobiilisovelluksia ja niihin liittyviä digitaalisia kokonaisuuksia yhdessä kumppanimme kanssa, sama lehmä ojassa. Haluatko sinäkin olla kumppanimme? Mitä enemmän sinä menestyt ja mitä tyytyväisempi olet, sitä tyytyväisempiä mekin olemme.

 

Janne Flyktman

Asiakkuudet, liiketoiminnan edistäminen, myynti ja hallinto

Janne on pitkän linjan ammattilainen, jolla on vankka kokemus myynnistä ja lisäarvon tuottamisesta asiakkaalle. Janne katsoo kokonaisuutta, ei ainoastaan mobiilisovelluksia – hän tekee kaikkensa sen eteen, että asiakkaanamme sinä saat selkeä hyötyä. Ota arkailematta yhteyttä, niin jutellaan lisää! Se ei maksa mitään.

janne@appsolution.fi

+358 50 567 0744

Tarvittaessa hyödynnämme myös kumppaneitamme ja alihankkijoita, jotta saamme sinulle parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun.